Hero illustration

Melding openbare ruimte – Servicelijn / BuitenBeter app

 

Melding openbare ruimte – Servicelijn / BuitenBeter app

Voor opmerkingen, klachten en tips op het gebied van uw woonomgeving, afval, overlast door evenementen/bouwen/slopen/geur/geluid/openbare verlichting en vragen over parkeerovertredingen kunt u terecht bij de Servicelijn.
Door het invullen van het formulier op de website geeft u direct uw melding aan ons door.
U kunt uw melding ook telefonisch doorgeven. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur via telefoonnummer                             (0111) 452 111.

Maar zo kan het ook: snel, makkelijk en meteen melden op de plek en het moment dat jij iets ziet wat niet deugt of beter kan.
Zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten met BuitenBeter.
Deze app helpt je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij de gemeente. Gemeenten willen namelijk graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren, voor jou. Daarvoor is jouw opmerkzaamheid en feedback zeer waardevol.

Binnen vier stappen en tellen heb je locatie, probleem en foto gemeld. Hoef jij je er geen zorgen meer over te maken. Als het nodig is vraagt de gemeente je extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost.

Ga naar http://www.buitenbeter.nl/ voor meer informatie en installeer de app op uw telefoon !!


Terug naar overzicht