Buurt whats app Ouwerkerk

De donkere dagen zijn weer begonnen. Dat betekent dat de inbrekers ook weer actiever worden.
U weet zelf wat normaal is in uw wijk, u weet wanneer er bekende of onbekende mensen langslopen, of welke plekken logisch zijn om stil te staan met een auto. Afwijkend gedrag kan betekenen dat er een inbreker op onderzoek uit is. Via een Whatsapp-groep kunt u dit soort situaties delen met uw buren verderop.
Twee bewoners uit uw buurt hebben het initiatief genomen om een Buurt Whatsapp op te starten.
Voor deelname aan de Buurt-Whatsapp dient u in het bezit te zijn van een smartphone, met daarop geïnstalleerd de gratis whats-app applicatie en moet u minimaal 18 jaar oud zijn.
Als u voldoet aan de voorwaarden, dan kunt u dit per e-mail laten weten een Moniek Berkhout ( moniekberkhout@hotmail.com ) of Leanne Vermeer (lvermeerhage@zeelandnet.nl ).
Bij uw aanmelding dient u uw adres, e-mailadres en 06-nummer beschikbaar te stellen aan de beheerders van de groep. Deelnemers ontvangen een e-mail met werkwijze en verdere instructies.