Duiveland Autopuzzelrit

Op zaterdag 7 september wordt er voor de tweede keer een autopuzzelrit georganiseerd vanuit het Duivelandse deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Deze puzzelrit wordt mede mogelijk gemaakt door Streek-/landbouwmuseum Goemanszorg in Dreischor en het Dorpshuis in Ouwerkerk. Aan deze gezellige rit voor het hele gezin, mag iedereen meedoen.

Er is een aparte puzzelrit (C-klasse) voor onervaren rijders en toeristen. De meer ervaren rijders komen uit in de A- en B-klasse. Deze rit laat de uitgestrekte polders met akkerbouw en oude dorpjes zien die verscholen liggen tussen het groen.

Aan de hand van een eenvoudige beschrijving is het voor iedereen mogelijk om de finish in Ouwerkerk te bereiken. Er liggen mooie prijzen te wachten op de deelnemers en iedereen heeft prijs. Beslist een aanrader om eens een (auto)puzzelrit te doen.

Inschrijven voor deze rit van 13.30 – 14.00 uur in het Streek-/landbouwmuseum Goemanszorg, Molenweg 3 te Dreischor. Aansluitend zal er vanuit deze locatie gestart worden. Het inschrijfgeld per equipe is voor niet-leden € 6,-. Meer info op onze website  www.macdebevelanden.nl