Hero illustration

Een gastvrij Schouwen-Duiveland

 

Een gastvrij Schouwen-Duiveland

Gastvrijheid staat bij de recreatie- en horecaondernemers van Schouwen-Duiveland hoog in het vaandel. Het is tenslotte belangrijk dat gasten zich op ons eiland welkom voelen.
Voor het tweede jaar op rij heeft corona invloed op het toeristisch seizoen gehad.
Door het virus en alle maatregelen is duidelijk geworden dat niets vanzelfsprekend is, zelfs niet als het gaat om het toerisme dat voor Schouwen-Duiveland zo belangrijk is.
Gelukkig weten ook dit seizoen weer veel mensen hun weg naar Schouwen-Duiveland te vinden om hier van hun vrijetijd te genieten.

Het Platform Toerisme Schouwen-Duiveland – een samenwerkingsverband van recreatieondernemers, brancheverenigingen en de gemeente – is daar erg blij mee en weet dat onze gastvrijheid daarin een belangrijke rol speelt.

Promotie Gastvrij Schouwen-Duiveland
Ondernemers, werknemers en inwoners komen onze gasten vooral in de zomermaanden dagelijks tegen. Een vriendelijk gebaar, een lach, zijn dan zo belangrijk.
We willen onze gasten graag laten voelen dat ze welkom zijn. Het doel van het filmpje is iedereen op Schouwen-Duiveland hier weer even alert op te maken, want het toerisme is voor ons allemaal een belangrijke bron.

Daarom zeggen we met z’n allen: Blij dat je er bent!” Met een promotiefilmpje wil het Platform duidelijk maken dat iedereen – zowel ondernemers als inwoners – bijdraagt aan een gastvrij Schouwen-Duiveland.

U vindt het filmpje hier.

Platform Toerisme Schouwen-Duiveland
De visie op het toerisme op Schouwen-Duiveland is vastgelegd in de Agenda Toerisme, een samenwerking tussen eilandelijke en regionale partners in het toerisme en de gemeente.
Al deze partijen zijn vertegenwoordigd in het Platform Toerisme. Dit platform houdt zich onder meer bezig met innovatie en verduurzaming van het toerisme op Schouwen-Duiveland en met het nog beter beleven van de unieke Groen Blauwe Oase. Het Platform Toerisme is trots op Schouwen-Duiveland. We werken er met z’n allen aan ons eiland vooruit te brengen en ons toeristisch product op topniveau te houden.

Vragen?
Hebt u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met Sandy Troost, voorzitter Werkgroep Gastvrijheid van het Platform Toerisme.

 


Terug naar overzicht