Herdenkingsplechtigheid 1 februari 1953

Dinsdag 1 februari 2022 herdenken we de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953.
Helaas kan de herdenking ook dit jaar vanwege de
coronamaatregelen niet in de bekende vorm plaats vinden.

Om 14.00 uur zal de kerkklok luiden.
Aansluitend hierop zal op de begraafplaats in klein gezelschap door een vertegenwoordiging van het bestuur van de dorpsraad
en van de kerk een krans gelegd worden bij het monument. Ook wordt er op elk graf een bloem gelegd.

We willen u nadrukkelijk verzoeken niet naar de begraafplaats te komen op datzelfde moment.
Alleen zo is het mogelijk om met inachtneming van de maatregelen toch recht te doen aan deze herdenkingsdag.

Herdenkt u thuis met ons mee? Niet alleen als u direct betrokken bent, maar ook als u hier later bent komen wonen of
later geboren bent? Dat kan door na het klokluiden een moment stilte in acht te nemen.

Hieronder vind u de link naar de opnames van de herdenking;