Hero illustration

Nieuws vanuit het dorpshuis

 

Nieuws vanuit het dorpshuis

Lieve Ouwerkerkers en Ouwekerkerinnen,

De Theateravond was een gezellige leuke avond geworden. Er is lekker gegeten bij de Barbier en in het dorpshuis genoten van de voorstelling met een lekkere snoeptoren. We gaan kijken in het nieuwe jaar naar een nieuwe voorstelling.

De komende maanden staan ook vol met leuke dingen. We geven alvast alle data’s door zodat u op het gemak kan kijken of er wat leuks voor u tussen zit.

3 November gaan we weer bloemschikken. Dit keer word er een krans gemaakt met vetplantjes en potjes. Opgeven kan door te bellen met Lineke 0627379020. De kosten zijn € 25,00 incl. alle materialen en koffie/thee met lekker gebak.

24 November gaat Tante Lien weer koken voor de ouderen.

26 November is Hart voor je hond er met een titersessie. Meer info via www.hartvoorjehond.nl

29 november organiseert de dartvereniging Smijt maar Raak de jaarlijkse Lamstraalcup. Terug van weggeweest na corona. Voor informatie of opgeven kunt u contact opnemen met Jaqueline 0630887921 of Cathy 0613652093.

Dan zijn we ondertussen in de maand December aangekomen. De kerstboom staat en het kacheltje brand.

9 December gaan we kerstschikken. Wat we gaan maken moet nog een beetje meer vorm krijgen. Opgeven kan bij lineke door te bellen 0627379020. De kosten zijn € 25,00 en is incl alle materialen en met een kopje koffie/thee en kerstbaksel.

15 December gaat Tante Lien kerstdiner koken voor de ouderen en maken we er een warme kerst van.

Blijf van alles op de hoogte via de facebookpagina van het dorpshuis waar we alles opzetten. Heeft u geen facebook? Dan staat het elke maand in het allegoartje. Ook hangen we de flyers op bij het dorpshuis of het mededelingen bord in het dorp.

Tot snel in het gezellige bruisende dorpshuis!


Terug naar overzicht