Noodhulp voor Stanislav, Zuid-Oekraïne

De Dorpsraad van Ouwerkerk komt nogmaals in actie om slachtoffers van de oorlog in Oekraïne te helpen. Dit keer met hulp van de Geertruidkerk en vluchtelingen uit Oekraïne.

We zamelen de volgende goederen (bij voorkeur in grootverpakkingen) in:
– conserven in blik (geen glas!): groenten, fruit, tomaten, soep, vlees en vis
– verse producten: aardappelen, wortelen, uien, kool
– droge producten: meel, macaroni, cereals, rijst, ruiker en soep
– baby en verzorging: babymelk 0-1jr!, fruithapjes (geen glas!), nutribars, noten en gedroogd fruit
– non-food: waspoeder, pampers, maandverband
– overig: zaaizaad voor telen van groenten

Vanaf heden is de inzamelschuur aan de Zwaneburgseweg alleen geopend op afspraak.  Voor inname van goederen graag mailen naar info@dorpsraadouwerkerk.nl of bellen met Leanne op 0111-64 16 17.

We hebben een transportlijn tot stand gebracht waardoor we maandelijks enkele pallets met goederen naar het zuiden van Oekraïne kunnen brengen. Dit kost ca €300,- per keer dus naast goederen zijn ook financiële middelen nodig om hulp te kunnen bieden.

Speciaal voor deze actie hebben we een bankrekening vrijgemaakt. Donaties zijn zeer welkom op: NL25 RABO 0308299264 tnv st. Dorpsraad Ouwerkerk, o.v.v. hulpactie Oekraïne.Ook helpende handen zijn nodig: donaties moeten in ontvangst genomen en gesorteerd worden, en zendingen klaargemaakt en weg gebracht.

Chris Visser, Leanne Vermeer, Astrid Langedoen, Sandra Vos, Bob van Goor, Petra Zondervan-Smit