Hero illustration

Uitnodiging dorpsraad: samen bouwen aan een fijn en levendig dorp!

 

Uitnodiging dorpsraad: samen bouwen aan een fijn en levendig dorp!

Beste dorpsgenoten,

Wij nodigen u van harte uit voor de komende openbare dorpsraadvergadering van Ouwerkerk op donderdag 30 november om 19.30uur in het dorpshuis.

Tijdens deze bijeenkomst willen we speciale aandacht besteden aan de toekomst van onze dorpsraad en de uitdaging waar we voor staan bij het vinden van nieuwe bestuursleden. Onlangs hebben drie van onze dorpsraadsleden om persoonlijke redenen aangegeven per april 2024 te moeten stoppen. Dit betekent dat we dringend nieuwe leden zoeken, omdat we met slechts twee overgebleven leden de dorpsraad niet goed kunnen laten functioneren.

De dorpsraad speelt samen met alle inwoners een belangrijke rol in het dorp. We beheren niet alleen het budget voor lokale activiteiten en initiatieven, maar hebben ook de verantwoordelijkheid voor het dorpshuis. Als lid van de dorpsraad heb je daarom direct invloed op het creëren van een bruisende ontmoetingsplek in ons dorp. Daarnaast zijn we een cruciale schakel in de samenwerking met de gemeente, waarbij we streven naar de optimale behartiging van de belangen van Ouwerkerk. We willen de dorpsraad vernieuwen met betrokken inwoners die nieuwe ideeën inbrengen. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of expertise. Samen bouwen we aan een fijn en levendig dorp!

Tijdens de vergadering leggen we samen met de gemeente uit wat er gebeurt als we er niet in slagen om nieuwe leden te vinden. We staan open voor alle hulp en ideeën van onze gemeenschap.

Graag zien we u op 30 november!

Meer informatie: zie agenda


Terug naar overzicht