Wat kun jij voor Ouwerkerk betekenen?

Eerdere oproepen gemist? We doen nog één poging:
Ouwerkerk is een heerlijk dorp om te wonen. Lekker rustig, een groene omgeving en een gezellige kern.
Er zijn leuke speelvoorzieningen op de Ring, veel activiteiten in het Dorpshuis en het is heerlijk toeven aan ons eigen strandje.
Dat is er allemaal niet helemaal vanzelf gekomen, als dorpsraad zijn we vaak in gesprek met de gemeente en andere organisaties om te zorgen dat die zaken gedaan worden die het wonen hier zo fijn maken.
We doen ons werk als bestuur met veel plezier maar we komen echt capaciteit te kort om goed invulling te geven aan onze rol.

Wij zoeken een aantal mensen die zich op een deel van de onderstaande taken willen richten:
– Coördinatie gebruik/beheer Dorpshuis (Zeeuwland/Gemeente/huurders)
– Coördinatie Verenigingen
– Activiteitencommissie (incl. coördinatie evenementen/activiteiten)
Dorps-BBQ / Bankjes collectief / Burendag o.i.d.
– Als afgevaardigde van de DR de vergaderingen en bijeenkomsten van de gemeente en andere dorpsraden bezoeken
– Secretariaatswerkzaamheden
– ………………………
Interesse? Stuur een berichtje naar info@dorpsraadouwerkerk.nl, dan praten we samen verder over hoe jij kunt bijdragen aan het leefbaar houden van dit fijne dorp.